Viktig Informasjon Til Våre Kunder Angående Ransomware Bølgen Wannacry

Angir om én eller flere av meldingene har filvedlegg. Merk at denne innstillingen lagres i din e-postklient og dermed ikke vil følge meldingen i en annen e-postklient eller på en annen maskin. Merk også at den ikke vil oppdateres hvis den eksporterte e-posten slettes fra XS Office. Ressursbibliotek med norske oversettelsestekster for tillegget. Velg om du ønsker å ta med eventuelle fotografier og firmalogoer som er lagret i kontaktene dine i Outlook. Angi om notatene skal markeres som private eller være synlige for andre brukere i XS Office. Retrouvez toutes les offres du moment dans la rubrique « promotions » et profitez vite d’avantages sur viagra pour homme les plus grandes marques de la parapharmacie. E-postmeldinger som er overført til XS Office vil nå indikeres med en avkrysningsboks i denne kolonnen.

Angir om ansattes initialer som standard skal vises i ordrelinjer ved fakturering av timer (Timer – Fakturering). Angir om ansattes navn som standard skal vises i ordrelinjer ved fakturering av timer (Timer – Fakturering). Angir om det autogenererte prosjektnummeret skal vises sammen med prosjektnavnet dersom det ikke er angitt en prosjektkode.

  • Angir den ansatte som er ansvarlig for innkjøpet .
  • Dokumentarkivet gir mulighet for å lagre dokumenter på en felles plass som er tilgjengelig uavhengig av tid og sted.
  • Derfor vil XS Office Outlook Add-in fremstå ulikt avhengig av hvilken versjon av Outlook du benytter.
  • Klikk “Lagre” og det nye bildet er lagt inn i systemet.
  • Bilag er ikke i balanse (kontert beløp er større enn bilagssum).

Raid 5 striper dataene over diskene, men blokkene som brukes til striping er vanligvis ganske store. I det minste vil de fulle sektorer, men normalt vil de være mye større enn det. For eksempel er last ned steamui.dll madm biter av halv megabyte.

Felter I Liste Over Ressursbookinger

Her finner du forhåndsvisning av et pdf-dokument med fakturaen. Angir løpenummer for avtalen/abonnementet som fakturaen stammer fra. Navn på den ansatte som er oppgitt som ansvarlig for salget. Angir hvilket kontonummer innbetalingen skal gjøres til. KID for faktura hvis organisasjonen har KID-avtale. Dato for når faktura er eksportert til regnskap via fakturajournal.

Prosjekt

Hvis du vil bruke tjenesten mot et abonnement fra NetCom, Chess eller Network Norway, se installasjonsveiledning for NetCom, Chess og Network Norway. Lim inn koden du kopierte i forrige steg i feltet “Passord” på siden Meldinger – SMS-innstillinger. Navn på eventuelt prosjekt skal knyttes til SMS-meldingen. Velg “SMS-melding” fra “Opprett ny”-menyen på verktøylinjen “Faste funksjoner” i hovedbildet for XS Office.

Angir mva-sats for varelinjen, vil hentes fra produktregister hvis et standardprodukt velges. Angir ordredato for seneste salgsordre produsert fra dette abonnementet. Angir ordredato for første salgsordre produsert fra dette abonnementet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish